torsdag 18. april 2013

EGET OPPDRETT TIL SALGS - TOPP STAMME

Følgende hester fra eget oppdrett legges ut for salg:

1) Varmblods norskfødt eget oppdrett:  Gamnes Magica:  Link: Brun hoppe født 2011  ; http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?search=Gamnes+Magica

Ei snill og sosial hoppe som er temt og innkjørt.  Vant til hovarbeid, omgang med mennesker og vant med andre hester i flokk - og å stå alene. Hennes halvsøster Gamnes Princesita har gjort det svært godt, og Gamnes Magica har en sunn og god holdning som gjør at hun har en lovende fremtid som traver. Hun er temt og innkjørt, og er kjent med både Harstad Travpark og treningsveiene på gården.
Stamtavle:
 
 
2) Kaldblods norskfødt eget oppdrett: Gamnes Dokka:  Link: Rød hoppe med hvitt halvbles født 2011. Nydelige farger. http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&search=Gamnes+Dokka
 
Ei fantastisk snill og rolig hoppe, etter Vinning Kos - og Braute Dokka.  Vinning Kos har slått rekorder blant verdens raskeste kaldblodstravere. Hun er begynt med innkjøring, og er lovende.
 
Stamtavle:
 
 
3) Kaldblods norskfødt eget oppdrett: Gamnes Kos: Link:  Rød vallak med hvitt bles og hvite sokker født 2010: http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&search=Gamnes+Kos
 
En rolig og lærevillig herremann som er kasterert. Han har blitt trent på treningsveiene, og er innkjørt på Harstad Travpark. Vant til all type håndtering, og rolig kald i hodet.
 
Stamtavle:
 
 
 
4) Lyngshest/ Nordlandshest vallak: Gamnes Glunten:  2010
 
Vi har ikke innsendt registreringspapirer på han enda, da vi tenkte at han skal innkjøres og innries før det. Les mer om denne flotte hesterasen på www.rimfakse.no
 
Stamtavle: far Svarvar Fieger -
Svarvar Fieger 02-3601 - Rimfakse.no »
Svarvar Fieger02-3601. Travtid: 2.18,6. Antall avkom: 16. Føllprosent: 76,2. Svarvar Fieger er en vakker hingst med svært godt lynne, stor samarbeidsvilje, rolig ...
 og mor Tegners Ada  registrert i ponniavlsforeningen.
 
Trivelig og lettlært vallak, snill på boksen - og blir innridd/ og innkjørt i løpet av våren 2013.
Farge rød med hvitt bles.
 
 
5)  Varmblods uregistrert:  Gamnes Via Maria: f. 2012.  Ei snill åringshoppe etter C. C. Sugarboy girl - og Gamnes Prins. Her følger en helt spesiell historie med henne, derav navnet "Via Maria".  Som en jomfrufødsel, da C.C. Sugarboy girl var en dyktig ambassadør i travet, og utpå våren så oppdaget vi at buken ble noe sid. Hun var drektig.  Det kom da fram at Gamnes Prins, lovend ambassadør og halvbror til Gamnes Prinsecita hadde vært og lurt seg over i luftegården til Sugarboy girl.  Resultatet ble Gamnes via Maria (som jomfrufødsel).  Siden parringen skjedde uten forhåndsgodkjenning, og at eierskapet av hestene står på to ulike eiere - så fikk vi ikke registrert henne i DNT.  Men om noen vil ta seg bryet, så kan det søkes om dispensasjon.  Iallefall har hun to dyktige foreldre, selvom Gamnes Prins ved et treningsuhell måtte avlives.
 
6) Varmblods avlshoppe: Fancy Strømline: f. 1995.  Link:   Kosehest, ridehest som egner seg for nybegynner og en avslappende pensjonisttilværelse.  Alternativet er slakt.
 
7) Kaldblods avlshoppe:  Braute Dokka: f. 1999.  Link:  Flott rød hoppe med hvitt bles.  Kosehest som kan ha en avslappende pensjonisttilværelse.  Alternativet er slakt.
 
8) Varmblods traver:  C. C. Sugarboy girl: f. 2007.  Link. Flott og oppvakt hoppe som hadde avbrudd i karrieren pga en "jomfrufødsel" (se Gamnes via Maria).  I tillegg hadde hun en liten seneskade, og har ikke vært i trening siste året.  Skaden ser ut til å leges bra, og hun kan være en kommende stjerne tilbake til banen - for det rette miljøet.  Står flott sammen med andre hester i flokk, og står også godt alene. Rolig på bil og henger, samt all type håndtering.
Stamtavle:
 
 
 
Alle henvendelser til Gamnes gård / Harstad hestesportsenter.  Mobiltlf. 90508660 - email: gamnesgard@gmail.com
 


 


1 kommentar:

PurpleBeate sa...

Har sendt mail til deg Oddmund :)
Viser min interesse for Braute Dokka!

Andelshest; Den enkleste måten å eie egen hest!

Andelshest; Den enkleste måten å eie egen hest!
Her finner du mer informasjon om hva det betyr. Ta kontakt med oss, om du ønsker å være medeier, eller stikk innom for en hesteprat;) Velkommen til gårds;))